Låt mig ge några tankar som når dig efter ett antal tangentnedslag.

Mentala bilder är något av det mest kraftfulla som finns. Allt du ser omkring dig i den fysiska verkligheten kommer från en idé, dröm, längtan efter förbättring och ett vidare perspektiv i någons sinnevärld. Handling.

Någon sa (minns inte vem eller exakta formuleringen) att en idé vars tid är kommen är en kraft som inte går att stoppa. Aldrig någonsin! Tänk den tanken om dig själv:

Du är starkare än du tror – du ÄR starkare än du tror. Tänk om det verkligen är så! Att du har styrkan att kunna stå upprätt och stadigt igen – trots allt som hänt. Vinna dig själv trots förlusten av någon/något som står/stått dig nära.

Det går inte att förstå allt – vi har inte alla svaren även om vi så gärna vill. Vända ut och in på varenda detalj gör dig inte till segraren. Utan av vad du kan lära. Ta in så att du börjar leva ännu större.

Acceptans och förlåtelse innehåller koderna som öppnar dörrar. Jag vet – det kan ibland kännas olidligt svårt, men tänk om det är så att nya vyer tänker ta plats. Om livspulsen tänker bjuda dig på någonting oändligt mycket större.

Känner du hjärtslagen? Känner du dem?

När du kan stå kvar trots intensiv smärta. Inte fly in i massa aktiviteter för att driva rastlösheten på flykt – utan istället andas igenom det som är. Spring men stanna även upp.

Dina känslor, tankar, upplevelser och emotionella sprickor – gör dig till du. Några djupa andetag, sekunder eller t.o.m. minuter av klara tankar som gör att du kan hämta in dig själv. Fotfäste för en stund – som ger en bättre hållning. Och nästa steg framåt. Din mentala karbinhake.

Bambuträden är enormt starka men samtidigt flexibelt böjliga för att hålla genom stormarna. Det är du med.

Känslorna av sårbar utsatthet upplevs i kroppen – men du är inte detta. Är du skrapmärket på armbågen? Du är mer än!

Du är mer än självförminskande, tunga minnesekon från förr, stukat självförtroende, förlorad kärlek, känslomässig oro, svartsjuka, kliande rastlöshet, en f.d. eller nuvarande partners förminskande och tillrättavisande kring vem du är. Du är mer än!

Du är:

Oändligt mycket mer än mapparna som någon försöker stoppa in dig i, egenskaperna som personen med härskartekniker försöker tilldela dig…

Tänk om du är mer än ett smärtsamt malande nu och misstagen från igår.

Tänk om nya värmande soluppgångar väntar på att få förföra dig… så att du kan le igen.

Omstarta dig inför 2020 med emotionell/mental utrensning – webinar måndagen den 30/12 klockan 21.00. Du är varmt välkommen! Följ den här länken för anmälan.

Michael Larsen – relationscoach