sprickor i relationen

Kommer under några dagar skriva blogginlägg om otrohet eftersom det är ett ständigt brännhett ämne och rör upp så mycket känslor. De flesta tror jag har någon form av smärtsam erfarenhet kring det här med otrohet. Vem har inte någon gång i sitt liv försökt trösta en vän, sig själv, eller förbannat någon som varit otrogen?

Jag kommer att behöva dig i detta min bloggvän, så att vi får en levande diskussion. Dina kommentarer är viktiga. Här är några frågeställningar som jag tänkte att vi tillsammans kan fundera över:

För det första: vad är otrohet? Är det enbart sex som räknas som otrohet eller gäller det även en förälskelse ? Går det att skydda sig mot otrohet och hur gör vi i så fall? Varför är människor otrogna?

otrohet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi människor älskar att bli uppmärksammade, bekräftade och när någon verkligen lyssnar till oss. Det är relativt lätt att få detta uppfyllt under en dejt om det finns intresse och när ett förhållande är färskt, men hur gör vi på längre sikt i ett förhållande för att hålla intresset och elden vid liv?

VEM VILL INTE KÄNNA SIG UTVALD OCH SPECIELL?

De flesta är nog överrens om att bli utsatt för otrohet är bland det värsta vi kan vara med om. Hur ser du på otrohet? Vilka är dina erfarenheter?

Michael Larsen – livscoach