Ridån från igår kväll har gått ner. Energin från firande tillsammans med vänner och familj har lagt sig. Ett nytt år och en ny dag! Vi påminns om tiden och hur vi använder den- Vilka har vi nära och hur tar vi hand om timmarna?

Jag har just varit nere vid ett stormigt hav och njutit av elementen. Livet är nu! Jag tar ingenting för givet, utan njuter av ljudet från det dånande havet och ljuset. Spirit (min hund) rör sig explosivt fram över sanddynorna och är outtröttlig (vilken belgisk Malle är inte det?)

Vi behöver besöka oaserna – våra platser där vi laddar batterierna. Hur tankar du på energi?

Jag kommer att vara mer närvarande under 2019 och hålla fokus på min kommande bok.

Behöver du/ni någon att prata med? Kontakta mig på 0761 81 48 88 eller michael@separtion.se så har du/ni en tid inom 24 timmar.

Michael Larsen – relationscoach