”Det är inte lönt att förvänta sig någonting eftersom det ändå aldrig blir som man tänkt sig.”

”Det är bäst att inte planera. Besvikelserna blir bara fler då!”

När jag sitter här på morgonen och skriver, så kommer minnesbilder från 2018 upp i ett jämt flöde. Ett år som både har varit fantastiskt och ett av de tuffaste i mitt liv. Det som jag framför allt har lärt mig är att det finns fler tillgångar inombords än jag kunnat föreställa mig. Det som jag redan visste har blivit ännu tydligare: ge aldrig upp om du vet att det är rätt väg! Jag försöker inte vara glättigt positiv, utan ser människor ta sig vidare efter de mest svidande motgångar.

Vi behöver vilja andra och oss själva väl!

Glöm aldrig kraften i vänskap! Enastående människor nära är ett av de mest potenta ”läkemedlen” som finns.

Dina vanor – det som du upprepar varje dag designar ditt liv. Så välj rätt vanor!

Kärleken är outplånlig så länge som vi själva för oss genom livet med vänlighet och värdighet. Den kan ta omvägar och vi kan falla, men på något sätt landar vi på fötterna igen. Tillåt aldrig cynism och bitterhet att få ta över.

Vilka är mina målsättningar för 2019?

  • Skriva färdigt min bok.
  • Kärleken.
  • Träna fyra dagar per vecka.
  • Äta hälsosamt (och definiera vad det innebär).
  • Vårda mina vänskapsrelationer.
  • Organisera bättre.
  • Sitta på ett enastående kafé i Paris och skriva.

Vilka är dina mål? Vilka vägar vill du röra dig på?

Det finns en enorm kraft i föreställningsförmågan. Utan den kreativa fantasin hade mänskligheten inte existerat. Vi behöver använda våra inre resurser till att bygga upp, inte förstöra.

Vilket bagage behöver du göra upp med, så att du kan ta ett kliv in i 2019 och skriva på ett för dig fantastiskt ”filmmanus”? Vad behöver ditt liv inredas med?

Omstarta dig inför 2019 med emotionell/mental utrensning – webinar ikväll klockan 21.00. Du är varmt välkommen!

Michael Larsen – relationscoach