stillhet

Det finns två komplimanger jag minns särskilt väl och som gör mig stolt. En av dem var från en lärare under psykosyntesutbildningen: ”Michael, du tar med dig en skön behaglig känsla när du kommer in i ett rum.” Det är bland det finaste jag hört sägas om mig.

En annan härlig komplimang var från en vacker kraftull kvinna på 95 år, som sa när jag frågade henne om receptet för ett gott liv: ”att sitta ner och samtala med en person som dig.”

Låter kanske som om jag vill glänsa lite här, vilket delvis är sant :-), men det jag främst vill få fram är hur viktigt det är med positiv uppmärksamhet. Det ger energi och inspirerar. Det får oss att bli ännu bättre och leendet på insidan är skönt.

Vad är det bästa du hört sägas till eller om dig?

Hur vill du bli uppmärksammad och bekräftad? Vilka egenskaper vill du att andra skall se i dig?

Michael Larsen – livscoach