personlig makt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej igen mina kära bloggvänner! Jag har saknat den här länken mellan Er och mig. Kontakten som gör att vi kan utbyta tankar, känslor, erfarenheter och drömmar. Det har varit ett enormt tekniskt krångel och massor med frustration, men nu har en av mina vänner fixat till det (liksom ett par suveräna människor på Crystone) vilket jag är evigt tacksam för.

Tänk att det kan finnas band mellan människor som aldrig träffats, bortom det fysiska mötet. En gemensam strävan efter att utvecklas – leva ytterligare lite större. Det är syftet med den här bloggen – att vara en del av vardagsoaserna.

Ibland tänker jag: ”finns det verkligen mer att skriva om? Hur skall jag kunna få fram nya rubriker?” Då slår det mig:

LIVET PRESENTERAR STÄNDIGT NYA UPPSLAG – SÅ LÄNGE VI HAR NYFIKENHETEN OCH ÖPPENHETEN SINAR INGENTING.

Har ni det bra? Vad gör du en dag som denna?

P.S. I morgon kommer det att handla om RELATIONSINTELLIGENS.

Michael Larsen – livscoach och mental tränare