mikeNågra av mina favoritcitat som jag alltid bär nära:

“The purpose of life is to live it, to taste experience to the utmost, to reach out eagerly and without fear for newer and richer experience.” – Eleanor Roosevelt

“Am I living in a way which is deeply satisfying to me, and which truly expresses me?” – Carl R. Rogers

”Desire makes everything blossom; possession makes everything wither and fade. ” – Marcel Proust

Min vän sa något igår som berörde mig: ”du sa det på ett sådant sätt att jag fick tårar i ögonen. Se här!” (och han är normalt sett ingen ”mjukiskille”)

Kontakten med sanningen i orden, rösten, vänskapen, meningen, kärleken och närvaron. Smakerna, dofterna, synintrycken… En blodröd horisont vid havet då den yttersta ansträngningen i kroppen får lungorna att skrika efter mer syre. Utmattning och klarhet.

Ser min vackra dotter när hon berättar för mig med graciösa handrörelser (teckenspråk) – och min andra vilande mot axeln. Jag är en förmögen man!

En person som får hopp i rösten då vi pratar om svårigheterna. Nya och större perspektiv!

Jag beundrar mamman som blivit lämnad – som trots sveket: sårad, förkrossad och i tårar syr upp klänningen till sin lilla dotter. Det är att stå upp för sig själv trots motgångarna. Jag tänker på henne och hur det är att leva bra.

Michael Larsen – relationscoach och  mental tränare