Livet är som kanten på ett papper – man kan vara på den ena eller på den andra sidan… Förväntningar, förhoppningar, längtan, ensamhet, glädje, stress, mys… Så många fasetter kring julen! Bilderna som kommer upp i våra flöden triggar igång känslor av alla de slag. Det nyförälskade paret, de som är trygga i tvåsamheten, den som känner sig ensam i förhållandet och hon eller han som är ofrivillig singel. Någon längtar av hela sitt hjärta efter de kommande dygnen. En annan vill få det snabbt överstökat.

Till dig som känner dig ensam: julen sätter ljuset på det som gör ont inom oss, men ingenting är ristat i sten. Livet är under ständig förändring och det som känns hopplöst i år, kan se fullständigt annorlunda ut om 365 dagar från nu. Om du känner dig djupt sviken, så är det övergående. Jag vet inte vad du går igenom, men jag vill att du ska komma ihåg att det finns fantastiska människor där ute. Och en dag så korsas vägar som förändrar allt i grunden. Gör dig själsligt i form inför det kommande mötet. Släpp taget om det eller den som inte tar fram det bästa ur dig. Utmana dig själv till att välkomna det okända och förvisa bitterhet från din livssfär.

Jag önskar dig en lugn och skön Lill-Julafton min bloggvän!

Behöver du/ni någon att prata med? Kontakta mig på 0761 81 48 88 eller michael@separation.se så har du/ni en tid inom 24 timmar.

Michael Larsen – relationscoach