Så här tror jag att det är: du är i process att växa som människa och just nu vill du, medvetet eller omedvetet att rötterna ska ha tagit så pass bra fäste i jorden, innan du möter någon. Du jobbar med att få dina inre pusselbitar på plats.

Du kanske sårades för några månader eller ett par år sedan och känner ännu inte tillit till andra, och kanske inte till dig själv, vilket gör att du är att du ännu tagit steget att dejta. Detta är ett tecken på mognad!

Du är singel eftersom har valt det och är djupt tillfredsställd med livet som du lever.

Du har ännu inte mött någon som förtjänar den vackra personlighet du är. Du är ytterst finstämd och vill inte vistas i ett rörigt brus. Du är en person som vet när du har mött någon som berör djupet av ditt hjärta. Din klokskap har gett dig tålamodet att invänta det rätta mötet.

Någon är singel eftersom hon eller han omedvetet utstrålar: ”du ska inte komma för nära. Jag litar inte på kvinnor eller män, men vill ändå ha ett förhållande. Jag är bitter på livet!” Sår behöver få läka, vilket de kommer att göra om vi är öppna för att se och jobba med dem.

Människor är även singlar därför att risken att möta kommunikativt omogna kvinnor och män är stor. Det finns gott om personer som inte borde vistas på dejtingappar eftersom de sårar andra genom sina psykologiska drivkrafter. Många har sårats av egodejtarna. Lär känna igen och lyssna till varningssignalerna i dessa personer.

Om du längtar efter någon och kärleken, så är sannolikheten att du till slut möter någon att älska betydligt större än att du inte träffar någon, eftersom det ligger i de flesta människors emotionella DNA att vilja skapa en relation. Det finns gott om enastående människor där ute. Du är en av dem!

Webinar: ”Bryt dina destruktiva vanor & beteenden” den 28/7 klockan 21.00. Du är varmt välkommen! Följ den här länken för anmälan.

Michael Thor Larsen – relationscoach