IMG_4378

Det är grått ute idag och regnet smattrar mot fönstret. Vi kan frestas till att förbanna vädret och det här ”jävla landet.” Vem hade inte velat sitta och äta frukosten vid stranden på Zanzibar och vila blicken på horisonten?

relationer

Det finns garanterat mycket vi kan önska vore annorlunda, men ett malande missnöje över DET SOM ÄR tar energi. Det tömmer oss på livsglädje och gör att vi enbart ser framtiden i grått. Framtiden förresten – hur långt fram är den? Tänk om den går att påverka genom det vi tänker här och nu? Tänk om det går att sätta färg, kontur och t.o.m. ritning på utgången genom vår inställning? Och om jag känner mig alldeles för låg: tänk om ett samtal med en vän eller liknande skulle ta bort en del av tyngden i bröstet?

TÄNK OM TANKAR ÄR LEVANDE?

Om svaret är ja, tänker jag börja med tre saker som jag är tacksam över:

  1. Kramarna och de kärleksfyllda blickarna som jag fick av mina döttrar igår.
  2. Optimismen som äger våning i mitt huvud.
  3. Till min friska kropp: ”jag är dig tacksam!”

Vad känner du dig tacksam över?

Michael Larsen – livscaoch