charter

Det är lätt att sitta där och säga: ”Om jag bara hade tillräckligt med pengar. Om jag bara hade rätt utbildning. Om jag bara hade rätt partner.” Aj, aj! Alla dessa OM tankar som snärjer in oss.  Det som tar oss in i oändliga labyrinter av handlingsförlamning. Självklart finns det saker som skulle underlätta våra liv, som skulle göra allt så mycket smidigare. Men du, liksom jag, har kanske upptäckt att allt inte är smidigt. Livet är inte alltid en perfekt arrangerad charterresa.

Om vi går och väntar på ”den där dagen då allt skall lossna”, bedrar vi oss själva. Om du vill att morgondagen skall bli bättre, så börja idag. En viljehandling och ett steg, hur betydelselöst litet det än kan verka vara gör skillnaden. Låter det som en klyscha? Klyschor har sprängt många gränser.

Gör det som behövs för att bli expert på det du brinner för. Se till att göra ”det” till ditt område.

Vi sitter alla emellanåt fast i livets lervälling och det är då vi har varandra. Det är i dessa stunder vi behöver be om hjälp: ”Jag har fastnat. Kan du se det som jag inte ser? Skulle behöva ett handtag.”

Jag vet åtminstone EN som kan lyfta din värld.

Vad sa du till dig själv i tankarna framför spegeln imorse?

Michael Larsen – livscoach