Vad gör dig lycklig?

//Vad gör dig lycklig?

Vad gör dig lycklig?

För sex år sedan startade jag min blogg och under den första tiden var det få som läste och inga kommentarer gjordes. Men känslan att skriva och nå ut även om det bara var ett par personer som läste, var skön. Men efter en tid  skrevs det kommentarer och antalet bloggläsare ökade. Idag är ni cirka 3000–4500 personer per dag som besöker min sida! Jag känner mig lycklig när jag skriver och hör från människor som berättar att mina ord hjälpt dem genom den värsta perioden i deras liv. Det motiverar mig!

Har under resans gång lärt mig att sortera bort sådant som tar energi. Människor och sammanhang som dränerar istället för att tillföra gott. Och fokusera på tacksamheten! ”Bara” att få ha en kropp som fungerar och är frisk är en fantastisk gåva! Två underbara döttrar som fyller mitt hjärta med kärlek! Njutning i vardagen!

Våga göra upp planer! Hitta nya drömmar även om livet har kantats av besvikelser. Omständigheterna är inte ristade i sten och vi kan faktiskt förändra genom att skapa vanor som är konstruktiva. Nederlag och motgångar behöver inte nödvändigtvis vara det sista kapitlet i din bok. Det handlar inte om glättig optimism, utan om att det finns resurser inom dig som ännu inte upptäckts. Liksom sköna människomöten som ännu inte ägt rum.

Tankar, känslor och handling kan vara extremt potenta och lyckobringande. Hitta en enda liten sak under dagen som du fokuserar på i fem minuter (eller längre). Det kan vara ett citat som tilltalar dig, en ny maträtt att tillaga, ett träningspass, en fikastund, en vän som du inte pratat med på länge…Några stunder av tacksamhet som smittar av sig på andra områden i ditt liv.

Vad ger dig energi? Vad får dig att må bra och känna lycka? Vad behöver du fokusera på?

Uppnå dina drömmar och mål genom mental/emotionell träning – webinar den 10/1 klockan 21.00. Du är varmt välkommen!

Michael Larsen – relationscoach

By |2019-01-09T08:21:30+01:00januari 9, 2019|Blogg|4 Comments

4 Comments

 1. Mia 9 januari, 2019 at 13:20 - Reply

  Be och du ska få

 2. Rosie 9 januari, 2019 at 14:30 - Reply

  Läser fin blogg från o till.Men tycker det är ibland lite långt från verkligheten ..När man blir dumpad för en som e 22 år yngre än dig så
  Hjälper inte nån terapi el vad du blir lycklig av .Du fattar inte .Man får sån sorg sån ensamhet när man varit i hop i 25 år.
  Så är det varje dag som går och fast 3 år sen .As jobbugt se han med nya som är 2 år äldre än vår dotter. Suger .men gör så gott jag kan .

 3. Anette 9 januari, 2019 at 21:59 - Reply

  Tack för all klokhet du delar med dig av. Dina texter innehåller alltid något att ta till sig och reflektera över.
  Mina underbara tonårstjejer ger mig mest energi, utan tvekan. Det är också de som tar mest av mig, men inte allt. Det finns ett överskott av energi.
  Tanken på en ny relation gör mig lycklig. Att få träffa mannen med det stora hjärtat. Han finns.
  Allt fokus ligger på mig och mina tjejers mående. Mår jag bra smittar det över till dem och tvärtom.

 4. Dorte Schweitz 10 januari, 2019 at 10:25 - Reply

  Så glad jag blir…

Leave A Comment

X