Några tecken på att det är rätt person

//Några tecken på att det är rätt person

Några tecken på att det är rätt person

Längtar du efter att få dela händelser med honom eller henne? Finns det en iver att berätta om det fantastiska, mysiga, insiktsfulla, inspirerande och minnesfulla med kvinnan eller mannen? Känner du att det som du berättar landar och höjs till en ännu godare nivå i text och samtal? Är hon eller han den förste du instinktivt vänder dig till då du drabbas av en motgång?

Med rätt person tycker vi om jaget vi blir till i hans eller hennes sällskap. Samtal som får oss att tänka i högre banor. Känslouttryck som respekteras och meddelanden om kvällen som sprider ett rofyllt leende inombords.

Är det bara en utopi? Är det romantiserade och orealistiska drömmar? Vi är här för att bl.a. förverkliga det som ännu inte existerar. Uppfinningar och genombrott inom forskning fungerar så: från icke existens till materiellt förverkligande.

Våra relationer är inga undantag. I öppenheten och i mötena mellan människor vilar potentialen att skapa det enastående! Tankar, känslor och upplevelser som vi kanske inte trodde var möjliga, tar form och vi överraskas.

I rätt sällskap utvecklas vi – det är en emotionell naturlag. Kärlekens matematiska formel: är att ett plus ett inte är två. Utan mer! Kärleken från en annan människa kan få oss att se och känna saker som vi inte trodde var möjliga.

Ta aldrig en partner eller det kärleksfulla för givet!

Föreläsning Live – En Levande Kärleksrelation. För stad och datum följ länken.

Varför blir jag den jag blir i mina relationer? Anknytningsteori – webinar den 21/10. 

Michael Larsen – relationscoach

By |2018-10-19T10:53:51+02:00oktober 19, 2018|Blogg|3 Comments

3 Comments

 1. Susan 19 oktober, 2018 at 23:57 - Reply

  Kvinnan till mannen:

  ”Du behöver inte vara perfekt,jag vill bara att du ska vara den du sa att du var när vi träffades..”

  < 3

 2. Åsa 20 oktober, 2018 at 08:27 - Reply

  Att få känna sig trygg o vara den jag är. Inte behöva välja mina ord eller vad jag kan säga eller inte, säga vid just det tillfället.
  Att inte vara rädd för tystnaden, skrik, fula ord eller bråk, för att vi har olika åsikter om något. En sund härlig relation med skratt, kärlek, ge och ta, samtal, två jag, ett vi.

 3. Ag 21 oktober, 2018 at 00:25 - Reply

  Det var helt fantastiskt när jag väl träffade en man som såg mig, ville mig väl kan, kunde ge kärlek och omtanke, trygghet och som jag kunde vara mig själv med. Från att ha under många varit tillsammans med en man som inte kunde ge något av det de sista åren. Ja, det är ju som dag och natt. Nu tog även den fina relationen slut. Men jag inbillar mig att jag är på rätt väg ändå, även om jag läker nu. I rätt sällskap utvecklas vi ja, i fel stagnerar vi och anpassar oss för mycket.

Leave A Comment

X